Monday, February 14, 2011

25-Feb-11: Lansare campanie promovare ANPLS * Snagov: Arii Naturale Protejate, Biodiversitate si Abuzuri

Fundatia SNAGOV si partenerii sai au placerea sa va invite in data de 25-Februarie-2011 intre 09:30-14:00 la Pensiunea Snagov Lac, Str. Stefan cel Mare nr. 74, sat Ciofliceni, Comuna Snagov, la intalnirea de prezentari si discutii cu tema: „Snagov: Arii Naturale Protejate, Biodiversitate si Abuzuri” cu ocazia lansarii campaniei de informare si constientizare a ANPLS din cadrul proiectului „Aria Naturală Protejată “Lacul Snagov” – Management adecvat prin revizuire Plan de mangement pe bază de studii ştiinţifice, Informare şi Conştientizare”, proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Va invitam sa veniti, auziti, vedeti o multime de noutati relevante legate de biodiversitatea, nevoile, realizarile din ANPLS – Zona Snagov. Faceti propuneri, cunoasteti alte persoane care au legaturi cu aceste subiecte. Alegeti-va un mod (tema/proiect) de a sprijini/contribui la suita de actiuni si realizari aflate in derulare (de cativa ani) in zona.

Informatii complete despre acest eveniment si participanti sunt prezentate in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=783.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: office@fundatiasnagov.ro sau tel/fax: 021 311 3085, 021 323 9905. Persoana de contact: Andreea Zoica.

No comments: