Sunday, November 23, 2008

22-Noi-08: Dezbatere publica privind Planul de Management al ANPLS, la Snagov

In data de 22-Noi-2008 Custodele Ariei Naturale Protejate "Lacul Snagov" (ANPLS) - SNAGOV Tur SRL a organizat, la ora 11:00, la sediul custodelui din Snagov, Sos. Snagov, nr. 78, o intalnire de discutii si dezbatere publica privind Planul de Management si Regulamentul Ariei Naturale Protejate "Lacul Snagov" (ANPLS).
La aceasta dezbatere au fost invitati sa participe institutiile cu responsabilitati in protectia mediului, ONG-uri, reprezentanti ai societatii civile, principalii riverani si reprezentanti ai comunitatii locale si orice cetatean interesat.
Aceasta a reprezentat faza finala de dezbatere a documentatiei ce urmeaza a fi depusa spre aprobare in data de 12-dec-2008.

Informatii despre versiunile finale ale Planul de Management si Regulamentul ANPLS sunt prezentate in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/documente.php

Va puteti exprima parerea despre aceste documentatii in FORUM unde sunt create pentru dvs. cateva dintre cele mai importante / relevante teme referitoare la Planul de Management si Regulamentul ANPLS.

Informatii suplimentare privind aceasta intalnire sunt prezentate in pagina: http://www.fundatiasnagov.ro/ro/index.php?s=702

1 comment:

Pamela said...

Hi, Andreea,
It's Pamela, it seems you are back from the holiday.
I am very glad to see Snagov foundation has some updates here!!! ^^
Hope you are doing all well, miss you~~